Home » Banjo luksoze me detaje mahnitëse (FOTO)

Banjo luksoze me detaje mahnitëse (FOTO)

Ndërsa ne nuk mund të mendojmë për banjo, si pjesë e rëndësishme e dizajnit të përgjithshëm të një shtëpie, banjon duhet ta keni në mënyrë të përkryer, dhe njerëzit këtë do ta vënë re. Arkitekti Ahmed Mady në këto projketime banjosh ka bërë një punë të shkëlqyer ku ka dalluar luksin si prioritet në dizajnet e tij.

amazing-bathtub-600x477 candlelit-bathroom-600x337 extravagant-bathroom-600x495 floral-bathroom-ideas-600x337 gorgeous-bathroom-design-600x337 jack-and-jill-sinks-600x446 luxurious-bathtub-design-600x337 luxury-bathroom-600x337 marble-bathroom-design-600x337 mediterranean-bathroom-600x363 unique-mirror-design-600x337