Home » Disa dizajne moderne kuzhinash që përdorin një Gjeometri të pazakontë (FOTO)

Disa dizajne moderne kuzhinash që përdorin një Gjeometri të pazakontë (FOTO)

Ndërsa stilet tradicionale të kuzhinës kanë tendencë për të theksuar materiale dhe ngjyra, dizajneret modernistë kanë  eksploruar botën e dizajneve  të pazakonta gjeometrike dhe e kan inkuadruar atë në kuzhina. Kuzhina në këtë varg pasohen nga stilet futurist të bazuara në poligone të mprehta asimetrike, të gjitha mënyra për kompozime ndryshe klasike që thyej tabut duke theksuar përdorimin inovativ në proporcion dhe formë të  guximshme dhe delikate.

amazing-marble-and-copper-kitchen angled-geometric-kitchen-island-wood-blocks balanced-kitchen-design-inspiration color-blocking-in-the-kitchen contrasting-shapes-in-the-kitchen dandelion-gold-and-charcoal-kitchen geometric-kitchen-architecture geometric-kitchen-cabinets geometric-kitchen-design geometric-kitchen-dining-chairs geometric-wire-kitchen-pendants kitchen-with-red-bricks-white-cabinets-wood-backsplash layered-kitchen-design polygon-kitchen-island rounded-accents-in-linear-kitchen rounded-accents-to-complement-linear-kitchen sharp-geometric-kitchen-island smooth-black-wood-kitchen smooth-geometric-kitchen-island super-symmetrical-kitchen-design unique-geometric-kitchen-unit unique-geometric-pendants-in-the-kitchen unique-kitchen-cabinets-with-geometric-faces unique-kitchen-shelves unique-modern-kitchen-with-polygon-island