Home » Një shtëpi e vogël me të gjitha (FOTO)

Një shtëpi e vogël me të gjitha (FOTO)

Kjo shtëpi i përmban të gjitha në vete një kuzhinë me madhësi mesatare, dy dhoma gjumi dhe një kuvertë të madhe e të hapur që është e përshtatur për natyrën, dyer të rrëshqitëshme prej qelqi që sigurojne hyrjën e plotë të dritës në hapsirat e brendshme dhe një stil që vërtët të bën ta ndjesh rehatinë dhe qëtësin.

6a9ea8eefa791a1f7791f3db1be236a2