Home » “OAK Oak”, karrige magjike për fëmijët tuaj (FOTO)

“OAK Oak”, karrige magjike për fëmijët tuaj (FOTO)

Shumica prej nesh jetojmë në qytete ku hapsirat e jetesës po vazhdojnë të jenë gjithnjë e më të vogla. Por nëse keni fëmijë, ju duhet të mendoni edhe për magaznimin e lodrave të tyre si LEGO, Vetura të vogla dhe shum gjëra të vogla që gjenden nepër çdo skaj të shtëpis.

Ju mund të përdorni shpirta, rafte dhe kuti të ndryshme për sistemimin e tyre por zgjedhja më e mirë do të ishte një karrige që përmban në vete edhe një magazinë.

Designeri Morten Husum Nielsen ka krijuar një karrige të mahnitshme të quajtur “OAK Oak”, që shërben si karrigë për fëmijët por edhe për sistemimin e lodrave të tyre./Shtepija.com

oakoak-kids-chair oakoak-kids-chair4 oakoak-kids-chair5 oakoak-kids-chair6 oak-oak-morten-husum-nielsen-5-e1465346787831