Home » Ide kreative për vaska banjosh

Ide kreative për vaska banjosh

Çfarë mund të jetë më e relaksuar dhe më e bukur? Përgjigja: një vaskë që duket aq  mirë sa ju ndiheni! Kur vjen koha që të lëshohemi, rrëshqasim në ato shkuma vezulluese ndjehemi shumë të qlodhur në atë mini-pushim.Një vaskë luksoze është një privilegj që paguan për vete kohë dhe prapë kohën. Nëse  jeni duke kërkuar për karakteristika të fundit ose thjesht doni diçka që i përshtatet dekorit  tuaj me kujdes, ky koleksion i kuruar me vaska është e sigurtë për të ju  frymëzuar. Pra I zbehni dritat, vëni një  muzikë të butë, dhe zhytuni në vaskën e ëndrrave tuaja.

alcove-bathtub art-deco-bathtub bathroom-tubs bathtub-dimensions black-bathtub discount-bathtubs freestanding-bathtubs glossy-black-bathtub large-round-bathtub marble-bathtub pedestal-freestanding-bathtub poolside-bathtub shower-tub small-bathtub travertine-tub unique-bathtub-shapes unique-modern-tub white-modern-tub