Home » “Artica Ice” kuzhinë në form akullnajash

“Artica Ice” kuzhinë në form akullnajash

Kuzhinë e mahnitshme Artica nga Estudiosat, është projektuar që tu  përgjigjet  sfidave të vendosura nga prodhuesi Delta COCINAS për të krijuar një kuzhinë  jashtë stilit të kuzhinave që aktualisht janë në treg. Shkurt e quajtur Artica Ice-si  vjen pa asnjë kompromis në funksionalitetin e saj dhe rezulton pa asnjë investim shtesë të kompanisë , duke ruajtur funkisionalitetin e kuzhinave tradicionale por me nje dizajn unik akullnajash kjo kuzhin ju mahnit me thjeshtesin dhe stilin e saj, ku pasi te kombinohen te dyja atëher eshte nje qlodhje per syt dhe mendjen tuaj.

1-Artica-white-contemporary-kitchens-665x317

1a-White-black-modern-kitchen-665x534

1b-Black-kitchen-worksurface-glass-backsplash-665x451

2-Black-white-kitchen-chunky-worktop-665x443

2-geometric-kitchen-design-665x312

2-Gloss-white-kitchen-black-backsplash-665x537

2-Kitchen-cabinet-inner-concealed-drawers-665x933