Home » Shtëpi mbretërore e shekullit 18-të

Shtëpi mbretërore e shekullit 18-të

E rrethuar nga kodrina në një fshat në Albemarle Virxhinia, kjo shtëpi klasike me një fasadë guri mund të kalojë testin, si një gur i çmuar I mbajtur mirë që nga shekulli i 18-të. Me një arkietktur mahënitse si në projektimin e mbrenshëm e poashtu dhe atë të jashtëm e bëjnë këtë shtëpi një mrekulli në vete.Dhoma të medha ndeje , dhom te veqant për ngrënje si dhe në hollin e saj një bibliotek na bëjn të ditur se kjo shtëpi ka një stil mbretëror të shekullit të 18-të.

V House V House V House V House V House V House V House V House V House V House V House V House