Home » Si ta vendosni ndriqimin LED nëpër kuzhina

Si ta vendosni ndriqimin LED nëpër kuzhina

Dizajneri  Mal Corboy ka një talent për të future ndriqime në hapësira kuzhine me një ekuilibër të përsosur, ku bënë që të duket sa më natyro ambientin tuaj. Ju do të gjeni një seri  kuzhinash të dizajnuara nga dora e tij. Nga një kuzhinë minimaliste dhe të thejshtë ai ka  bërë shumë ndryshime me anë të dritave LED me një numër të shkëlqyer ngjyrash ka bërë edhe më të gjallë dhe më të shëndritshme kuzhinat. Këtu keni shumë ide për të rimodeluar kuzhinen tuaj apo për të dizajnuar një të re.

black-and-white-modern-kitchen-600x399

blue-highlighted-modern-kitchen-2-600x900

blue-highlighted-modern-kitchen-3-600x900

blue-highlighted-modern-kitchen-600x667

green-and-white-modern-kitchen-2-600x400

green-and-white-modern-kitchen-600x400

light-and-dark-modern-kitchen-2-600x687

light-infused-modern-kitchen-2-600x400

light-infused-modern-kitchen-600x399

luxury-modern-kitchen-600x400

marble-modern-kitchen-600x399

pink-kitchen-white-counter-600x400

pink-modern-kitchen-600x400

white-modern-kitchen-11-600x380