Home » Apartament super i vogël, por super funksional (FOTO)

Apartament super i vogël, por super funksional (FOTO)

Shumë pyetje parashtrohen para se të vendoset të blihet një apartament. Pyetje të tilla si sipërfaqja, hapësira, interieri dhe shumë të tjera. Ndërsa jo gjithmonë ato plotësojnë kërkesat e pronarëve.
Kështu që nëse vendosni që vetë të krijoni një hapësirë të përshtatshme dhe në përputhje me shijen tuaj, ne ju rekomandojmë dizajn të ngjashëm me këtë apartament në Mariupol, Ukrainë.

Ndonjëherë hapësira më e vogël mund të jetë më e sofistikuar, sesa hapësirat me dimensione shumë të mëdha.

modern-sofa
plywood-design-ideas1

 

two-story-loft