Home » “Cerasa” kompania italiane me dizajne unike për banjo

“Cerasa” kompania italiane me dizajne unike për banjo

Ne jemi të maxhepsur nga koleksioni i banjov të kësaj kompanie italiane Cerasa . Cerasa sjellë në vëmendjen tonë një trend me stil vrojtues, dhe harton në vehte një lloj vitaliteti që ne rrallë e shohim në hapësira të tilla. Me këto vaska dhe mobilje luksoze theu stilin tradicional dhe atmosferën kalsike që gjendet në banjot tona. Natyrisht shumica e këtyre koncepteve kërkon një hapsirë më të madhe se zakonisht që nevojitet për banjo mirëpo e mira e kësaj është se përveq një banjo kto koncepte kan në vehte dhe një mjedis arëtues që ju bënë të ndiheni si në një dhomë ndeje.

bathroom-cactus-plant bathroom-faucet-mirror bathroom-spa bathrooms-with-personal-touch bathroom-with-stone-walls black-and-white-bathroom black-bathroom exquisite-bathrooms fancy-bathroom-ceiling luxury-bathroom1 luxury-bathroom-design1 multi-color-bathroom super-classy-bathroom white-bathroom-yellow-accents white-red-bathroom-floor-tub worn-wall-bathroom yellow-red-bathroom