Home » Disa ide moderne për banjo

Disa ide moderne për banjo

Një dizajn i mirë dhe modern është kurë të gjendet një koncept i qartë, një temë përkatëse, për një ekzekutimit të saktë dhe një angazhim për një filozofi të brendshme, dhe padyshim  kjo në mënyrë të pashmangshme do të prodhojë një hapësirë mbresëlënëse dhe të besueshëm. Disa dizajner profesionalë kanë miratuar disa stile të ndryshme banjosh. Një banjo duhet të jetë një vend ku një person ndihet plotësisht rehatshëm. Këtu janë ato dizajne banjosh që kanë kapur vëmendjen tonë kohët e fundit.

copaliving-neutral-marine-bathroom-with-large-tub Danelon-Meroni-huge-bathroom-with-urban-views-and-industrial-sinks Danelon-Meroni-organinc-wood-and-stone-elemental-shower-room Delux-Home-Creation-Studio-for-Be-Yourself-Bathroom-Visualization-1 Delux-Home-Creation-Studio-for-Be-Yourself-Bathroom-Visualization-2 Delux-Home-Creation-Studio-for-Be-Yourself-Bathroom-Visualization-3 Delux-Home-Creation-Studio-for-Be-Yourself-Bathroom-Visualization-4 Duravit Duravit-Indoor-Sauna-2 Duravit-Orange-and-white-bathroom-aerial-view  Duravit-White-massage-space-inset-window-come-spa Glass-Noor-Steam-Shower-enclosure-steam-cabin Monochrome-bathroom-with-black-tub-and-mirrors