Home » Reciklon materialet – Ndërton SHTEPI ! (FOTO)

Reciklon materialet – Ndërton SHTEPI ! (FOTO)

Jemi mësuar shpesh të impresionohemi nga dizajnimet që arkitektë e ndryshëm bëjnë dhe siç dihet e gjitha fillon në karton !
Dikujt siç duket ju është kujtuar që ato dizajnime t’i shfaq në përmasa të mëdha.
E tillë është edhe kjo e shtëpi e bukur me lokacion në Amsterdam e quajtur Wikkelhouse.
Kjo shtëpi është e gjitha e bërë nga materialet e recikulara 100%, ndërsa dimensionet e saj janë të përmasave si 4.5 metra e gjatë, 3.5 metra e lartë.
Duke u bërë kështu hapësirë e përshtatshme për jetesë e bukur, efiçente dhe njëkohësisht shumë ekonomike.

wikkelhouse-3

wikkelhouse-2

wikkelhouse-4