Home » Dhomat “Funky” që çdo tenejxher do ti deshironte

Dhomat “Funky” që çdo tenejxher do ti deshironte

Dhoma e një të riu duhet të jetë më shumë se një vend ku ata mund qëndrojn  kur ata nuk duan të flasin me prindërit e tyre. Ajo duhet të jetë një reflektim i personalitetit të tyre dhe një hapësirë ku ata mund të ndjehen të rehatshme, të sigurt, dhe të frymëzuar. Dhomat në këtë post janë veçanërisht krijuese në përdorimin e tyre të ngjyrës dhe elemente ve tjera të projektimit, në fund të fundit duke krijuar hapësira të gjalla, ku edhe adoleshentët më nazeli do kënaqëshin aty. Ndërsa jo të gjitha hapësirat janë dhomat e gjumit, ato gjithëashtu do të jenë dhoma ideale dhe për të ftuar shok dhe shoqet tuaja dhe ata të ndjejnë të njejtën knaqësi sikurse ju.

colorful-bedroom-design creative-custom-shelving creative-wall-art funky-teen-room geometric-area-rug modern-day-bed mustard-bedroom-ideas playful-kids-room black-and-yellow-home black-and-yellow-interior white-brick-design1 white-and-yellow teen-design teal-beanbags spindly-chandelier soft-bed-frame1 shared-teen-bedroom red-doily-rug black-and-yellow-design funky-room-interior