Home » Kuzhina të projektuara me koncepte bashkohor

Kuzhina të projektuara me koncepte bashkohor

Firma artizanale e mobiljeve  SplinterWorks, e formuar në vitin 2009 nga Miles Hartwell dhe Matt Withington në jug të Anglisë, tregojnë përvojat e tyre  në këtë koleksion të frymëzuar kuzhinash të cilët hartojn rrjetin e kuzhinës tradicionale me disa forma të veqanta të cialt jo vetëm estetikën kanë në vehte mirëpo reflektojn dhe një relaks për syrin dhe trupin tuaj, pasi ne e dim se një pjesë të bukur kohe ne e kalojmë në kuzhinat tona .

blue-brown-white-kitchen Central-kitchen-design Circular-kitchen-layout Concrete-worktop Contemporary-kitchen-design Contemporary-kitchens Curved-breakfast-bar Curved-kitchen-drawer-units Curved-kitchen-sink-unit Curved-kitchen-steel-worktop Curved-kitchen-unit Spherical-kitchen-cabinets Steel-kitchen Unique-kitchen-sink unusual-kitchen-design