Home » Dhoma fjetje shumngjyrshe për adoleshent

Dhoma fjetje shumngjyrshe për adoleshent

BM është një kompani spanjolle që është e specializuar në mobiljet për të rinjë. filozofia e tyre në projektimit është për të hartuar mobilje që janë ‘praktike, të thjeshta, të dobishme, të hareshme dhe të ndryshme “. Ky koleksion nga projektuesi Carlos Tiscar zbaton drejtësinë për të gjitha këto. Këto projekte na impresionojn me thjeshtësin e tyre dhe me përdorimin e shkëlqyer të ngjyrave. Ka shumë pak elemente të përdorur këtu edhe planet e tyre  duken të plotë dhe ju nuk mund të ndjeni asnjë boshëllëk në dhomën tuaj. Gjithashtu këto plane për dhoma nuk kan nevoj për shumë moblije dhe nuk zënë shumë vend kështu që përveq thjeshtësis së tyre së krijuar ato gjithashtu krijojn më shumë hapësir në dhomat tuaja.

amazing-green-teen-room aqua-green-teen-room beautiful-dictionary beautiful-teen-room-render chic-teen-room gorgeous-teen-room great-teen-room-decor hip-teen-room nice-purple-teen-room nice-teen-room white-teen-room