Home » Disa dizajne frymëzuese për restaurante

Disa dizajne frymëzuese për restaurante

Ndoshta nuk ka asgjë më shumë se një përvojë terapeutike gjatë ngrënies. Sofistikimi i kuzhinës dhe standardet e larta e bëjë për një kohë të paharrueshëme për të gjithë në një restorant. Por në projektimin ne kërkojmë më shumë dhe shpesh përfundojmë në lustrimin e brendshm të hapsirave të mëdha në vende si këto. Tani për tani ne jemi duke admiruar disa dizajne interesante restorantesh të  fotografuara nga një firmë ruse IndoorPhotos. Duket si një shumë e kohës dhe parave ka shkuar për të bërë këto hapësira të përsosur për ushqim dhe biseda. Jo vetëm që ata të arrijnë për të tërhequr një numër të madh adhuresish ushqimorë, mirpo mbrendësia e tyre shërbenë edhe për frymëzimin aq të mire për hapsira ngrënije.

2-smart-kitchens 3-pretty-restaurant-interiors 4-brilliant-restaurant-decor 5-amazing-restaurant-designs 7-red-bull-hotel 8-innovative-restaurant-interiors 10-amazing-hotel-designs 11-glass-restaurant 12-amazing-restaurant-design 13-great-restaurant-design 14-beautiful-restaurant-design 15-unique-restaurant-decor 16-gorgeous-restaurant-design 17-royal-restaurant-interiors 18-restaurant-decor 19-restaurant-interiors 20-royal-restaurant-interiors 21-great-place-to-dine 22-beautiful-restaurant awesome-dining awesome-restaurant-design