Home » Rrafaello të njelmëta

Rrafaello të njelmëta

Për përgaditjën Rrafaello të njelmëta ju nevojitën :

600gr mish i bardhë pule i zier dhe i bluar

300gr djathë

5 tranguj të vegjël turshi të bluar

1 spec i kuq i freskët

100gr kikirik indian

erëza të përziera

krip

biber i zi

bashkohen masat dhe formohen ne toptha

në mes i futet një kikirik indian

topthat e përgatitur rrotullohen nëpë kaçkavall të grirë.

Ju bëftë mirë.

Për më shumë shikoni videon…