Home » Disa ide si të përdorni paletat për Obor

Disa ide si të përdorni paletat për Obor

Keni menduar ndonjëherë se si mund ti perdorni paletat.

Ne do te ju paraqesim disa mënyra se si ti mund ti rishfrytëzoni palëtat te vjetra dhe të panevojshme

1.Mund ta ndani oborrin tuaj nga ai i fqiut

2.Te ndërtoni një vend qendërim ulëse dhe tavoline për oborrin tuaj që ta shfrytëzoni gjatë ditëve verore

3.Një derë

4.Vazo për lulet

5.Një vend I përshtatshëm për drunjët e prerë për kohen e dimrit

6.Dekorime të ndryshme për oborrin tuaj

7.Shtepizë për qenin

paleta

paleta

paleta

paleta

paleta

paleta

paleta