Home » Naman Spa / MIA Design Studio (FOTO)

Naman Spa / MIA Design Studio (FOTO)

Një vend relaksues dhe spa më nj pamje mbreslënëse që do të ju mahnit me pamjen e saj e cila është një oazë e vertët në Vietnam e punuar nga MIA Group e cila përmbanë 15 dhoma të cilat janë të ajrosura nga ajri i pastër I cili gjendet në katër anët e kësaj ndertesës.

Kati i parë përmbanë hapësira të hapura të cilat janë të rrethuara nga murret e gjelberta të varura dhe nga tulipanet e shumtë,një hapesire kjo ku të gjitha shqisat jane të prekura dhe mendja është në paqe .

Kjo ndertesë përmbanë ventilim natyral dhe më këtë u ofron musafireve një eksperienc rifreskuese.