Home » Shtepitë “bonbone shumëngjyreshe” e San Francisco-së festojnë ardhjen e pranverës

Shtepitë “bonbone shumëngjyreshe” e San Francisco-së festojnë ardhjen e pranverës

Më në fund, erdhi Pranvera! Si lule shumëpritur lulëzimi dhe bora shkrihet larg, ne themi “lamtumirë” në errësirë ​​dhe “Hello” në hije dielli të sezonit-një gamë që është përherë i pranishëm në qytetin simpatik te San Franciskos ,me shtepi bonbone shumëngjyreshe. Një përdorues i instagramit : Patrix15, hulumton arkitekturën e gjallë të qytetit.

Këtu i keni disa nga shtepitë te cilat japin një shije ndryshe qytetit te San Franciskos.