Home » “Korridoret e diverzitetit” Singapor

“Korridoret e diverzitetit” Singapor

Korridoret e diverzitetit te cilat na paraqesin sekretet e Singaporit se si funksion suksesshëm jeta ne shtëpi edhe pse me një numër shume te madh te banoreve ata ia  kane dal mbanë qe qytetaret te jene te kënaqur.

Për me shume shikoni këto korridore se si ndajnë dy hapësira te ndryshme mes vete ,publiken dhe privaten.