Home » Zyrat qendrore të BBVA-së në Madrid

Zyrat qendrore të BBVA-së në Madrid

E përfunduar në 2015 në periferinë veriore të Madridit, Shtabi i BBVA nga Herzog & de Meuron punëson një rrjet kompleks të pasazheve, oborret dhe kopshte për të krijuar një kampus të ri të korporatës për gjigantin spanjoll bankar.

Duke iu përgjigjur nevojave lokale klimatike, ndërtesa njihet për rreshtin e saj të dendur me rërë, përgjatë fasadës së saj dhe kullës qendrore si guralecë.