Home » Ndërtesa në formë cilindri (FOTO)

Ndërtesa në formë cilindri (FOTO)

Ndërtesa në formë cilindri  është ndërtuar ne Suedi në vitin 2011  dhe ka motiv nga renesanca Italiane. Plani është dizajnuar për mundësi dhe  mbledhje joformale.

Kati i parë është park i shkencës ku studentet mund të paraqesin idetë dhe krijimet e tyre.

Kati i dytë është po ashtu në shërbim si hapësire publike  si galeri e artit, kurse kati I tretë është projektuar për zyre.

Kjo ndërtese ka vetëm një ashensor dhe kjo është bërë në mënyre të qëllimshme, qe vendi të jetë sa më  aktiv që të ecin nga shkallet.

Edhe pse nga jashtë është e mbushur me ngjyra,enterieri I saj është i bardhë.