Home » Hoteli i ngrirë (Foto)

Hoteli i ngrirë (Foto)

A do të flinit në një dhome të ftoht?

Ky hotel është i punuar i gjithi nga akulli dhe është me i madhi i llojit të vet.

Secilin dimër qe nga viti 1989 blloqet e akullit janë marr nga liqeni Torn për te ndërtuar suitat dhe për ti dhëne këtij vendi jetë.

Hoteli ka barin e tij personal dhe disa nga pjesët e hotelit janë të gravura nga artist internacional,,aty mund ti shihni dhe dritat shumëngjyrëshe të veriut,te rrëshqisni me saj,të nxini peshq,dhe mund të shihni drerë ne rutinën e tyre.

Këtë mund ta shijoni vetëm gjate stinës se dimrit para se akulli të fillon të shkrihet .Kënaquni dhe vizitoni ketë hotel te veçantë!