Home » Fasada me fytyra njeriu (FOTO)

Fasada me fytyra njeriu (FOTO)

Kjo lloj fasade është paraqitur në një ndërtese në Melbourn të Australisë.

Jo me pak se 411 panele te dyfishta janë vendosur në ndërtesën më fasade më fytyrë njeriu, e cila është  vendosur në 35 kate dhe  ku asnjë panel nuk është vendosur në vendin e njëjtë.

Forma e paneleve u është dashur të jetë e thellë e trashë dhe e lehtë për tu punuar.

Këto panele mbështeten në strukturat prej hekuri. Kjo lloj fasade është e qëndrueshme nga korrozioni ,reaksionet kimike etj.