Home » Fasada prej letrës
Uncategorized

Fasada prej letrës

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjo lloj fasade kohëve të fundit ka filluar të përdoret në shumë vende të ndryshme për ndërtesa administrative ,institucionale dhe komerciale.

Edhe pse njihet si fasade nga letra,ne fakt nuk është nga letra,emri i saj rrjedh ngase pamja e paneleve te fasadës duket sikurse letra e ndrydhur .Kjo lloj fasade ka përparësi :ngjyrën shumë të bardh ,ka fleksibilitet dhe mundësi ndryshimi apo loje te fasadës,mundësi të ndryshimit të ngjyrave me te renda ,mirëmbajtje e lehte,nuk përmban  metale të rënda në kompozicionin e saj,produkt jo poroz.Gjatësia e saj është nga 600mm deri në 1800mm kurse lartësia 250mm deri ne 500mm për pjesë ,trashësia e saj është 14mm.