Home » Spitali pedriatik në Filadelfia

Spitali pedriatik në Filadelfia

Buerger Center for Advanced Pediatric Care, Children's Hospital of Philadelphia, Location: Philadelphia, Pennsylvania, Architect: Pelli Clarke Pelli

Spitali pediatrik në Filadelfia të Shteteve të bashkuara është krijuar në vitin 2015 nga Pelli Clarke. Ndërtesa ofron shërbim në 12 kate për familjet dhe fëmijët .

Kate të lehta për t’u naviguar, podium më ngjyra më shfaqje “Prisni, Luani , Mësoni” për angazhim argëtues. Gjithashtu atje gjendet dhe një kopsht në çati për  rehabilitim dhe për  lojëra të veçanta që ndihmojnë në zvogëlimin e stresit që zakonisht lidhet me spitalet.

Kjo është faza e parë e këtij spitali, faza tjetër mund të rritet edhe për 4 kate të tjera dhe ka mundësi ndryshimi të cilat mund të shndërrohen në zyre për kërkime shkencore./Shtepija.com