Home » Si të bëni një kopsht zanash (VIDEO)

Si të bëni një kopsht zanash (VIDEO)

Nëse keni një kopsht të vogël ose jetoni në apartament këtu është një mundësi shumë e mirë për të bërë një kopsht të vogël zanash me mjete të lehta që duket mahnitëse.

Ju mund të frymëzoni veprat tuaja të artit në këtë shkallë miniaturë që i jep një pamje të ndryshme kopshtit tuaj.

Më poshtë shikoni videon çfar mjetësh dhe materiale ju nevojiten: