Home » Iriqi, cirkusi i pamundur

Iriqi, cirkusi i pamundur

Instalacioni I quajtur ‘’Iriqi, cirkusi i pamundur’’është I vendosur në një nga parqet e Ithska-s të Nju Jorkut.

Viti i projektit:2016

Iriqi është ndërtuar nga 500 karrige te plastikes të huazuara,qëllimi I tij është të veje në pikpytje rolin e përditshëm te objekteve për rreth,nga përdorimi më i zakonshëm I uljes .Karakteristikat e përgjithshme nuk vihen me ne përdorimin e uljes ,por ne termet e formës, ku pasi qe bashkohen humbin sensin e uljes ,ato gjithashtu humbin lidhjen me trupin e njeriut. Ky lloj instalacioni është krijuar vetëm për të bërë diferencimin mes te nevojshëm  dhe te panevojshmes  duke e shënderuar në të nevojshme.