Home » Hoteli rural

Hoteli rural

Hoteli rural është ndërtuar në vitin 2016 nga arkitekti Mayte Barrios.

Hoteli gjendet në Ciudad Real,Spanje vend ky ku zhvillohet ulliri dhe ku  Miguel de Cervantes u inspirua te shkruante veprën  ‘’El Quijote’’.Arkitekti I këtij hoteli gjithashtu ka dizajnuar dhe shumicën prej orendive te hotelit. Gjithë kjo punë e arkitektit ka qënë për qëllim që pushuesi t’a ndjej diferencën e këtij hoteli më të tjerët dhe senzacionin e tij të ri në çdo detal.

Ngjyra kryesore e këtij hoteli është ngjyra e ullirit me nuancat e tij ,që na bëjnë të lidhemi më shumë më natyrën përreth. Dritaret e këtij hoteli janë të mëdha që ato të krijojnë një hapësirë të vetme me natyrën dhe te japin një balancë të shkëlqyer.