Home » Pastiçeria  më 12 mijë shkopinj nga druri

Pastiçeria  më 12 mijë shkopinj nga druri

Pastiçeria e cila ndodhet në Madrid të Spanjës është ndërtuar në vitin 2015 nga një grup arkitektesh.

Sipas klientëve çdo pastiçeri duhet të jete unike dhe e veçante nga të tjerat.

Ndërtesa se ku është e vendosur pastiçeria është e vendosur në një vend historik dhe ne përdhesen e saj është e vendosur pastiçeria. Muret e kësaj pastiçerie nuk janë të rinovuar d.m.th i kanë lënë të paprekura dhe me ngjarje historike.

Kurse për të arritur diçka të bukur dhe të veçantë u është dashur një element me një karakter  të fortë që tu përshtatet mureve 150 vjeçare të vjetra.

Kjo ka qenë arsyeja pse arkitektet vendosen që të bëjnë një instalacion prej 12.000 shkopinj nga druri të cilët janë të ngjyrosur me ngjyre rozë dhe janë të vendosur në tavanin e terë sipërfaqes të pastiçerisë. Pjesa tjetër e mobiljeve janë po ashtu më ngjyre vjollce të lehtë që u përshtaten ambientit.