Home » Kinemaja  ‘’Arkipelagu’’
Uncategorized

Kinemaja  ‘’Arkipelagu’’

Kjo kinema, siç dhe e ka marr emrin kinemaja ‘’Arkipelagu’’ gjendet në arkipelagun e Tailandës e ndërtuar në vitin 2012. Vendi se ku është vendosur e benë atë njërën nder kinematë më të veçanta në botë. Musafirët në këtë kinema i kanë dërguar me anije të vogla, përshtypjet e njerëzve kanë qenë nga më të ndryshmet dhe se për te shikuar një film në det i hapur i rrethuar nga shkëmbinjët ka qenë surpizues dhe njëkohësisht interesant. Ndërtimi i saj është i bazuar në tekniken e peshkatarëve  te anijeve lundruese te fermave. Pjesët janë të ndërtuara nga materiale te reciklueshme që më pas të përdorën edhe në të ardhmen për arsye tjera.