Home » Sauna ’’Mollë’’

Sauna ’’Mollë’’

Për rrjetin e arkitekturës noa, pika fillestare dhe elementi kyç i dizajnit ishte rrethi i mollës gjatë gjithë vitit. Ajo u perfundua ne fund te vitit 2016 ne Itali.
E gjithë zona e saunës i kushtohet periudhës së pushimit dhe  zhytes  së saj në natyrë në kuptimin e vërtetë të fjalës. Zona e spa-së përbëhet nga një saunë me dhoma të ndërrimit dhe një dush, si dhe një hapësirë ​​relaksuese. Struktura e jashtme e ndërtesës  është krejtësisht e gjelbër dhe shihet si një kodër, e cila evolon në një hapësirë ​​mistike dhe intime në brendësi.