Home » Si të bëni një lisharëse për fëmijë prej një skateboardi të vjetër

Si të bëni një lisharëse për fëmijë prej një skateboardi të vjetër

Me vetëm disa rregullime, skateboardi e bën një lisharëse të mirë.

Hyrje:

Merrni një skateboard te vjetër

hapi 1
Hiq rrotat dhe boshtin nga skateboard

Hapi 2
Përcaktoni vendosjen e litarëve

Hapi 3
Shpojeni vrimat

Hapi 4
Shpojeni vrimat ne doreza

Hapi 5
Ngjyroseni dhe dekorojeni sipas dëshirës

Hapi 6
Siguroni dorezat

Hapi 7
Siguroni kuvertën

Hapi 8
Lidheni litarin me një pemë

Dhe në fund të bashkangjitur e keni videon e të gjithë këtij procesi :