Home » Dekoroni një kuti librash shumë të bukur për dhomën e foshnjës

Dekoroni një kuti librash shumë të bukur për dhomën e foshnjës

Krijoni një kuti të adhurueshme për fëmijën tuaj, ku mund ti vendosni librat, lodrat.

Çfarë u duhet nga mjetet dhe materialet:

Mjetet:

Ngjitëse industrial

Materiale:

Kuti druri, llak bojë, furçë bojë shkumë, letra ngjitëse kartoni.