Home » Fjetja nën yje, një eksperiencë e paharruar

Fjetja nën yje, një eksperiencë e paharruar

Përafërsisht 20 km nga jeta e qytetit të zënë të Cortina d’Ampezzo dhe Val Badia, mund të kaloni një natë në Dolomites Starlight Room për 333 dollarë për një natë – darkë dhe mëngjes të përfshirë.

Kjo është një kasolle super e vogël, por absolutisht komode dhe ofron hapësirë për deri në dy persona. Mbrapa e kabinës përmban një tavan qelqi dhe mure që ju japin pikëpamje të papenguara për të gjithë mjedisin tuaj.

Për të fjetur në një lartësi prej 7,000 këmbësh dhe të jesh në gjendje të përjetosh pamjen e maleve që shtrihet në shtratin e kabinës duket mjaft joshëse dhe pak e frikshme në të njëjtën kohë për të qenë i sinqertë. Edhe pse qielli i natës duhet të jetë i mahnitshëm për të parë, mund të bëhet lehtësisht mjaft i errët dhe askush tjetër përreth.