Home » Villa mbresëlënës në Son Vida, Mallorca

Villa mbresëlënës në Son Vida, Mallorca

Kjo pronë moderne në Son Vida, Mallorca, ofron pamje mahnitëse panoramike mbi Detin Mesdhe. Nëpër 700 m² hapësirë të jetesës dhe të përhapur në dy kate, ju do të gjeni një dhomë gjumi master me banjo e suite, 2 dhoma gjumi me banjo e suite, një dhomë gjërë, dhomë ngrënie, kuzhinë dhe një bibliotekë. E vendosur në bodrum do të gjeni një dhomë lavanderie, apartament për stafin, palestër dhe një kinema në shtëpi.

Lokacioni: Son Vida, Mallorca

Zona e jetesës: 700 metër katror

Hapësira e ndërtimit: 2000 metër katror

Dhoma të gjumit: 5

Banjo: 5

Çmimi: 6.9 mil. €