Home » Dhjetë ide për kuzhinat me trapezari

Dhjetë ide për kuzhinat me trapezari

1.Kuzhina sikur një ishull

2.Kuzhina moderne fshatare

Kjo kuzhinë përzihen elemente të vjetra dhe të reja për të krijuar një mjedis mrekullisht eklektik. Shishet e verës u revolucionarizuan për të bërë një ndriçim të lehtë, ndërsa një palë karrige antike bëhen për një hapësirë ​​të dobishme ngrënieje. Një sperkatje moderne me pllaka dhe pajisje çeliku inox sigurojnë të gjitha lehtësitë e përshtatshme.

3.Kuzhina e inspiruar nga fermat

Kjo kuzhinë kombinon kabinete të bardha dhe pjesët e larta të përziera me dysheme natyrore me pisha dhe tavolinë ngrënieje për një pamje të freskët dhe të pastër.

4.Mengjesi i fresket në qoshe

Tryeza e madhe e drurit dhe dritaret me diell e bëjnë këtë drekë ngrënie të ngrohtë dhe të ftuar

5.Hijet e ngrohta neutral

Mbajtja brenda skemës së ngjyrave, blu e mbylltë dhe e verdhë për pajisjet dekorouse e bënë këtë kuzhinë te vecantë

6.Një kuzhinë e madhe e vendit në qytet

Vendbanimi në këtë kuzhinë të qytetit të Nju Jorkut përfshin një ishull të qendrës së drurit të bërë nga sofra dhe një tavolinë kafeje e lartë

7. Tryezaria ‘ferma’

Një tryezë e madhe ngrënie e bërë nga druri i rikuperuar bën për një hapësirë ​​të përsosur familjare

8.Vendi me shirita

Një vend i mbuluar me pëlhurë të mbuluar me vija në qoshe siguron ulëse të mjaftueshme në këtë kuzhinë të qytetit të Nju Jorkut

9.Përzierje e vjetër dhe e re

Një derë e cilësisë së mirë është recilkuar në një tryezë ngrënie e cila çiftëzohet me karrige moderne me ngjyrë të bardhë

10. Shtylla e dritareve

Një stol dritare në formë L siguron ulëse ekstra dhe kursen hapësirë ​​në kuzhinë bashkëkohore,gjithashtu e bënë te vecantë vendin e ngrënies