Home » Hotel Bill & Coo

Hotel Bill & Coo

“Një oazë romantike ku dizajni minimalist plotëson relaksimin  e plotë, Mykonos Hotel Bill & Coo Suites, anëtar i shquar i grupit të hoteleve luksoze të vogla, është një strehë paqësore, mahnitëse, paradireksore e luksit.

Duke adoptuar shprehjen e dashuruar, “Bill & Coo”, që do të thotë të jesh i dashur dhe i këndshëm, hotel Bill & Coo është një vend i shenjtë qiellor për çifte në Mykonos.

Vendosur në mënyrë perfekte mbi gjirin e Megali Ammos, vetëm disa minuta nga qyteti Mykonos, qyteti i gjallë në ishullin më kozmopolit të Greqisë; Hoteli Bill & Coo Boutique Design në Mykonos është vend i përsosur nga e cili mund të shihni perendimin e diellit mbi detin Egje.