Home » Eco Resorti me i gjelbëruar në botë nga “Baharash Architecture” (VIDEO)

Eco Resorti me i gjelbëruar në botë nga “Baharash Architecture” (VIDEO)

Duke qenë të ngarkuar për të projektuar Greenest Eco Resort në Liwa, rajoni jugor i Emirateve të Bashkuara Arabe, Baharash Arkitektura doli me këtë oazë të mahnitshme si perlë, e cila planifikohet të hapet në vitin 2020.

Disa nga karakteristikat kryesore që do të bëjnë këtë resort me formë yjesh në Eco Resorti me të gjelbëruar në botë përfshijnë 157,000 m² panele diellore, duke siguruar të gjithë energjinë e nevojshme, një zonë zero të emetimit dhe menaxhimin e mbetjeve në vend. Përveç kësaj, uji do të nxirret nga toka dhe ujërat e ndotura do të trajtohen në vend dhe të riciklohen për ujitje. Resorti do të shfaqë 84 suita interkonekti me tarraca në natyrë, të gjitha që ofrojnë pamje spektakolare të pranverës në mes.

 

Oasis Eco Resort from Baharash on Vimeo.