Home » Shtëpija me pamje magjike nga oqeani “SAOTA & ARRCC” (FOTO)

Shtëpija me pamje magjike nga oqeani “SAOTA & ARRCC” (FOTO)

Kjo shtëpi luksoze e oqeanit është projektuar nga zyra e famshme e arkitekturës SAOTA dhe projektues të brendshëm ARRCC, ish Antoni Associates, në vitin 2014. Shtëpia bashkëkohore është e vendosur në Ibiza, Spanjë dhe ndodhet në një pronë ekskluzive banimi, të quajtur Roca Llisa. Duke ofruar pamje të mrekullueshme të oqeanit dhe ishullit të Formenterës, shtëpia me tre nivele të lehta përmbytur mori një komplet të plotë nga ana e arkitektëve.

“Nga eshtrat e vilës ekzistuese, klientët na kërkuan të krijonim një shtëpi bashkëkohore të stilit Ibiza që do të lejonte jetesën familjare intime, të rastësishme, si dhe argëtimin e gjerë të grupeve të mëdha të miqve. Rinovimi i plotë përfshinte strehimin shtesë në formën e dhomave të ftuar “, thotë Mark Rielly, partner në ARRCC.

Përdorimi i materialeve organike, si druri dhe guri, si dhe një gamë e ngjyrave të frymëzuara natyrisht, ndihmojnë në përfshirjen e banimit në mjedis natyror dhe duke shtuar ngrohtësi dhe thellësi në brendësinë minimale. Shumica e mobiljeve janë furnizuar nga OKHA, një Studio e Brendshme Design & Décor bazuar në Cape Town të ​​Afrikës së Jugut,

“Kjo shtëpi është unike në hollësitë dhe cilësinë e saj të përfundimit dhe reflekton një mjedis jetësor që është joshëse dhe frymëzuar nga jetesa e familjes”, thotë Michele Rhoda.