Home » Hoteli lundrues nga Salt & Water

Hoteli lundrues nga Salt & Water

Koncepti i Salt & Water i hotelit lundrues kombinon turizmin në natyrën e paprishur, pa ndonjë shkelje të harmonisë natyrore të vetë vendit. Një ndërtesë qendrore dhe lundruese përfshin një pritje, restorante dhe zyra, të cilat aktualisht janë katamaranë të vegjël dhe shërbejnë si dhoma. Ju mund t’i përdorni këto dhoma për të lundruar nëpër ujërat dhe liqenet dhe të shijoni pikëpamjet mbi natyrën e paprekur dhe thjesht të relaksoheni. Çdo dhomë mund të strehojë 2-4 të rritur dhe përmban një kuzhinë, banjë dhe një kuvertë private që mund të përdorni për banje dielli, peshkim ose not. Koncept i madh.