Home » Një Pallat mbi Re: Aeroplani Privat 747

Një Pallat mbi Re: Aeroplani Privat 747

Për shumicën prej nesh, një avion privat tashmë do të thotë luksin ekstravagant për të udhëtuar mbi retë. Megjithatë, ka një përzgjedhje të vogël njerëzish që mund të përballojnë më shumë.

Për të përmbushur këto kërkesa, dy prodhuesit e avionëve Airbus dhe Boeing ofrojnë standarde të reja udhëtimi për klientët veçanërisht të pasur nën markat Airbus Corporate Jet dhe Boeing Business Jet.

Transformimi i një avioni private në një Pallate mbi re

Dy prodhuesit e aeroplanëve në përgjithësi zgjedhin modele më të vogla të avionëve të tillë si Airbus A320 ose modelet Boeing 737 për konvertimin në një avion ekskluziv dhe shumë të kërkuar me një karakter pallatesh.

Një mysafir shumë i veçantë dhe ndoshta shumë i pasur e rriti këtë standard. Zgjedhja: Një Boeing 747-8, një avion me katër motorë të gjerë që në kohën e zhvillimit të tij në vitet 1960 ishte avioni më i madh i pasagjerëve në botë. Ky aeroplan përmban një sipërfaqe prej më shumë se 444m² (4,786 sq Ft) me dhoma luksoze konferencash, sallone, zyra, një dhomë ngrënie mbresëlënëse dhe natyrisht disa dhoma gjumi.

Rindërtimi u bë nga kompania amerikane Greenpoint Technologies nga Kirkland, Uashington. Çmimi i këtij pallati fluturues është 367 milionë dollarë – duke përjashtuar orenditë luksoze! Ju urojmë një fluturim të mirë!