Home » Restoranti i mrekullueshëm në shpellën në Polignano a Mare

Restoranti i mrekullueshëm në shpellën në Polignano a Mare

Hotel Grotta Palazzese në Polignano a Mare në Itali është padyshim një nga restorantet më unike në botë.

Kush i kushton rëndësi të madhe ushqimit të jashtëzakonshëm përveç një vend të pakrahasueshëm, do të jetë i kënaqur me këtë vend. Restoranti i klasit të parë është ndërtuar brenda një shpelle, ofron pamje që të lë pa frymë dhe e bën darkën tuaj një eksperiencë të paharrueshme.