Home » 500 vjet të Manhattan Skyline në 50 sekonda (VIDEO)

500 vjet të Manhattan Skyline në 50 sekonda (VIDEO)

Animacioni që do të përjetoni kur të merrni ashensoren e re të Qendrës Tregtare Një Botërore në platformën e vëzhgimit të katit të 102-të, është thjesht e mahnitshme. Në 47 sekonda, një panoramë me sa duket tridimensionale do t’ju tregojë evolucionin e horizontit të Manhatanit gjatë 515 viteve të fundit. Edhe ndërtesa më e njohur duket për disa sekonda

“Ngjarja është padyshim një pjesë kyçe e historisë. Nuk mendojmë se mund ta shpërfillësh atë. Duke qenë se si shfaqet në vitin që bëri dhe zhduket gjatë vitit, bëri që mënyra e respektimit të faktit se ishte pjesë e peizazhit “. (David W. Checketts)