Home » Notoni mbi Londër: Pishinë qielli

Notoni mbi Londër: Pishinë qielli

Dëshironi të vizitoni fqinjët tuaj? Vetëm të kaloni përmes pishinës së qiellit.

Pishina e parë e qiellit në botë është aktualisht në ndërtim e sipër në Londër dhe do të jetë realitet deri në vitin 2018. Në një lartësi prej përafërsisht 35m kjo pishinë me të vërtetë është diçka e veçantë dhe lidh dy blloqe apartamente, duke u bërë të mundur banorëve të saj dy të notojnë në qiellin e gjatë prej 25m pishinë për të vizituar fqinjët e tyre. Duke shfaqur një banjë, shtretër dielli dhe një bar në të dy anët e pishinës së qiellit, çati dhe pamjet e saj panoramike mbi shtëpitë e parlamentit dhe të syrit të Londrës, ndoshta banorët preferojnë vendbanimin, veçanërisht pasi Londra është e njohur për motin e saj të mirë.

“Vizioni im për pishinën e qiellit rrjedh nga një dëshirë për të shtyrë kufijtë në aftësinë e ndërtimit dhe inxhinierisë. Doja të bëja diçka që nuk ishte bërë kurrë më parë, “tha shefi i grupit Ballymore Sean Mulryan, i cili kishte idenë për pishinën. “Struktura transparente e pishinës së qiellit është rezultat i përparimeve të rëndësishme në teknologji gjatë dekadës së fundit. Përvoja e pishinës do të jetë me të vërtetë unike, do të ndjehet si lundrues përmes ajrit në qendër të Londrës “.