Home » Shtretër të varur nga Wiktor Jaźwiec

Shtretër të varur nga Wiktor Jaźwiec

Wiktor Jażwiec, një dizajner i ri nga Polonia, ka krijuar këtë shtrat të mbresëlënës të varur.Duke shfaqur ndriçimin e tërthortë të ambientit, mund të merrni një gjumë të natës, veçanërisht të mirë, duke levituar 45 cm mbi tokë. Mekanikisht tërhequr shtratin e varur jo vetëm që krijon shumë hapësirë të lirë, por gjithashtu mund të përdoret si ndriçim kreativ. Madhësia dhe materialet mund të zgjidhen sipas shijes tuaj. Pra, $ 2,797.67 dollarë duket të jetë me vlerë të investimit.