Home » Shtëpia e karkalecave

Shtëpia e karkalecave

Kjo suitë në Bali ka një dysheme prej qelqi , ndryshe njihet si shtëpia e karkalecave të detit

Kjo suitë unike quhet “Shtëpia e karkalecave” dhe është pjesë e hotelit Bambu Indah në Bali. Ndodhet drejtpërsëdrejti mbi pellgun e karkalecave të ujërave të ëmbla dhe ofron një pamje të mrekullueshme në aktivitetet e banorëve të saj përmes një dysheme të qelqtë të zbutur. Në pamjen e një fshati “fshatari peshkatarësh” fshatar, ofron një dekor elegant me elementë të ndryshëm të bërë nga druri me dru tik të cilësisë së lartë.

“Shtëpia e karkalecit” është vendosur në burimin e ujit të freskët që furnizon pishinën natyrore me ujë. Verandë është private dhe komode për pasdite e zymtë që marrin tingujt e burimit të flluskoj dhe freski të ujit.