Home » 35 herë pronarët e shtëpive kokëfortë refuzuan të lëviznin dhe u përballën me pasoja të papritura

35 herë pronarët e shtëpive kokëfortë refuzuan të lëviznin dhe u përballën me pasoja të papritura

Këto raste mund të shpjegohen më lehtë nëse e keni parë filmin “Up” ose filmin klasik austriak “The Castle” ku përballen me korporata të fuqishme të cilat i ngacmojnë për largimin nga shtëpia për arsye te ndërtimit të një kompleksi të ri banesorë. Këtu janë 35 raste kur pronarët nuk largohen nga prona e tyre për asnjë lloj çmimi apo kompensimi.