Home » Hotel i ndërtuar nga kontejnerët e transportit 2200 metra mbi nivelin e detit në Gjeorgji

Hotel i ndërtuar nga kontejnerët e transportit 2200 metra mbi nivelin e detit në Gjeorgji

Ideja u frymëzua nga malet që i ngjajnë një trekëndëshi, i përbërë nga kontenierë të transportit, hoteli “Quadrum” është formuar si një piramidë.

Arkitekti Sandro Ramishvili dhe Irakli Eristavi janë mendjet prapa këtij krijimi të jashtëzakonshëm. Ndërtuar në një stil minimalist, hoteli duket të përsërisë terrenin lokal, duke u ngjitur poshtë malit.

Filozofia që qëndronte pas projektit ishte ruajtja e mjedisit nga efektet e dëmshme të punës dhe kohës së lirë. Ndërsa ndërtimi i hotelit jo vetëm që peizazhi ishte i paprekur, por materialet e përdorura për ta ndërtuar atë ishin miqësore me mjedisin dhe me prodhimin lokal. Quadrum është hoteli i parë Boutique që ndodhet në Gudauri e Epërme, Republika e Gjeorgjisë.

Si një kompani përgjegjëse për këto foto, ne ishim më shumë se të ngazëllyer për të xhiruar këtë hotel spektakolar afër.